Цялостен строителен ремонт на неджижим имот в гр. Пловдив. Вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти

Защо да изберете нашите строително-ремонтни услуги?

Нашите екипи са съставени от лоялни и коректни професионалисти, които имат голямо значение за нас. Винаги се стремим да осигурим добро изпълнение на проекта и да гарантираме удовлетворението на клиента.

Нашите цени за ремонтни услуги

Ние не само извършваме ремонтни дейности в гр. Пловдив, но също така предоставяме ценни насоки и препоръки, които помагат на клиентите ни да вземат информирани решения. В зависимост от типа на ремонта, ние ви даваме съвети за избор на подходящи материали и методики, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Осигуряваме и доставка на необходимите материали до обекта ви, за да ви освободим от допълнителни грижи.

Преди да започнем работата, извършваме предварителен оглед на мястото, където ще се извършва ремонтът. Това ни помага да измерим площта, която трябва да бъде ремонтирана, и да изготвим предварителен план за реализацията на проекта. Така можем да гарантираме, че всички детайли са взети предвид и ремонтът ще протече гладко и в срок.

След провеждането на огледа и изготвянето на плана, предоставяме ви ценова оферта, която отразява фиксираните цени за изпълнение на работата. Нашата цел е да ви предложим конкурентна цена, която отразява качеството на нашите услуги и отговаря на вашите финансови възможности.

С нас можете да бъдете уверени, че вашето жилище, къща, баня, офис или друг обект ще бъдат в добри ръце. Ние се стремим да осигурим качествен ремонт, който отразява вашите желания и ви предоставя нова стилна и модерна визия.

Нашата компания се отличава с редица причини, поради които можете да ни се доверите за вашия строителен ремонт:

  1. Професионализъм и опит: Нашата екип от специалисти притежава голям професионален опит в областта на ремонтните услуги. Ние разполагаме с необходимите знания и умения за да изпълним всеки ремонтен проект с внимание към детайлите и в съответствие с вашия вкус и изисквания.
  2. Качество на изпълнение: Ние отдаваме голямо значение на качеството на изпълнение на нашите проекти. Използваме само висококачествени материали и инструменти, за да гарантираме дълготрайни и естетически привлекателни резултати. Вашата удовлетвореност е от първостепенно значение за нас.
  3. Индивидуален подход: Разбираме, че всеки ремонт е уникален и съответства на индивидуалните предпочитания и нужди на клиента. Точно по тази причина, ние работим с вас в тясно сътрудничество, за да разберем вашите изисквания и да ви предложим персонализирани решения, които да отговарят на вашите очаквания.
  4. Страст и отговорност: Ние сме страстни към това, което правим, и винаги се отнасяме към всяка задача с отговорност и професионализъм. Вашата доверие е нищо по-малко от свещен за нас и ние правим всичко възможно да го заслужим.
  5. Стил и модерност: Нашата цел е да създадем стилна и модерна визия във вашия дом или офис. Следим последните тенденции и иновации в областта на дизайна и строителството, за да ви предложим съвременни и елегантни решения за вашия ремонт.

Ние се стремим да създадем пространство, което отразява вашата личност и отговаря на вашите нужди. Вашето удовлетворение и уютът около вас са нашата мисия и ние работим усърдно, за да ги постигнем. Доверете ни се и ще получите качествен и професионален ремонт, съобразен с вашите очаквания и стил.

Какви строително-ремонтни услуги извършваме?

Предлагаме широк спектър от вътрешни и външни ремонтни услуги за жилища и обществени сгради. Нашата компания разполага с голям опит в извършването на ремонти в бани и мокри помещения. Ние се гордеем със своите висококачествени и професионални услуги, които предоставяме на нашите клиенти.

Ние предлагаме разнообразни услуги, свързани с ремонта и подобряването на вашия дом или обект. Ето някои от тях:

  • Разглобяване на старите мебели: Ако желаете да се отървете от старите мебели, ние ще ги разглобим и изнесем от помещението. Ако ремонтът се извършва поетапно, можем да ги преместим в свободни помещения, за да освободим работното пространство.
  • Къртене на стари настилки, врати, прозорци и санитария: Ако е необходимо, ще извършим къртителни дейности, за да премахнем старите настилки, врати, прозорци и санитарни уреди, които трябва да бъдат заменени с нови.
  • “Обръщане” на прозорци и врати: Ако желаете да промените посоката на отваряне на прозорците или вратите, ние ще извършим необходимите манипулации, за да осигурим желаната промяна.
  • Проектиране и изграждане на ВиК и Ел инсталации: Нашите екипи са опитни в проектирането и изграждането на водопроводни, канализационни и електрически инсталации. Ще се погрижим за изпълнението им с внимание към всички детайли.
  • Вътрешни и външни зидарии и гипсокартонови конструкции: Извършваме зидарии както вътре, така и вън от сградата, включително изграждане на гипсокартонови конструкции. Това включва и окачени и растерни тавани.
  • Полагане на изравняващи замазки, грундиране и хидроизолация: Предлагаме полагане на изравняващи замазки на пода и стените, грундиране и прилагане на хидроизолационни материали, за да се осигури подходяща подготовка преди следващите ремонтни стъпки.
  • Цялостен ремонт на баня и мокри помещения: Нашите екипи имат опит в цялостния ремонт на бани и мокри помещения. Това включва смяна на санитария, полагане на плочки, монтаж на душ кабини и други съответни дейности.
  • Монтаж на подови настилки и стенни облицовки: Извършваме монтаж на различни видове подови настилки, като паркет, ламинат, плочки и др. Също така, предлагаме монтаж на стенни облицовки от различни материали като камък, дърво, PVC и други.
  • Довършителни ремонти и боядисване: Предлагаме различни довършителни ремонтни услуги, включително шпакловки, декоративни мазилки и боядисване. Ще се погрижим да придадем завършен и стилен вид на вашите стени и повърхности.
  • Проектиране и монтаж на кухни по поръчка: Предоставяме услуги за проектиране и изработка на персонализирани кухни по вашите изисквания. Ще ви помогнем да изберете подходящите мебелни материали и ще извършим монтажа им.
  • Довършителни монтажни дейности: Извършваме различни довършителни монтажни дейности, включително монтаж на електроуреди, електрически контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, мебели и други.

Нашите екипи от професионалисти са готови да ви помогнат с реализацията на вашия ремонт, като се стремим да предложим високо качество и внимание към детайлите.

Галерия с наши проекти“ремонт на баня” в гр. Пловдив и областта

Нашата цел е да осигурим прецизно и внимателно изпълнение на всички поставени задачи. Можете да разчитате на нас, когато решите да направите основен ремонт на вашето жилище или търговски обект, да ремонтирате банята си, да извършите външни или вътрешни интериорни ремонти, довършителни ремонти и монтажи.

Ние предлагаме цялостни и комплексни строително-ремонтни услуги и довършително-ремонтни дейности за апартаменти, къщи, жилищни кооперации, хотели, бизнес и офис сгради, търговски обекти. Независимо от обхвата на вашия проект, ние ще се погрижим да бъде изпълнен внимателно и с високо качество.

Избирането на нас за стартиране на вашия ремонт означава, че избирате качество и професионализъм на нормални и достъпни цени. Ние сме съсредоточени върху удовлетворяването на вашите нужди и ви предлагаме решения, които отговарят на вашите предпочитания и бюджет.

Нека ние се погрижим за вашите ремонтни проекти и ви дадем прекрасни резултати, с които да се гордеете.

Цени за ремонтни услуги гр. Пловдив

Къртачни услуги

Още в началото на един основен ремонт, ние осъществяваме важни къртачни дейности и отстраняване на отпадъчни и ненужни материали, за да направим място за полагането на новите материали. Нашите услуги по къртене и изнасяне ( къртачни услуги ) включват:

  • Къртене на стари плочки, мивки, тоалетни, вани: Ако желаете да промените визията на вашата баня, ние ще извършим къртене на старите плочки, мивки, тоалетни и вани, за да осигурим свежо начало за полагане на новите санитарни уреди.
  • Къртене на мозайка, мазилка, фаянс: При ремонт на стените или подовете, извършваме къртене на старата мозайка, мазилка и фаянс, за да бъде възможно полагането на нови материали.
  • Къртене на бетон, комини, стени: Ако е необходимо, извършваме къртене на стар бетон, комини и различни видове стени, като тухлени, панелни или бетонни, за да осигурим пространство за новите конструкции и подобрения.
  • Къртене на YTONG и гипсокартон: В случаи, когато трябва да се променят или преместят YTONG блокове или гипсокартонови конструкции, ние ще извършим необходимите къртителни работи, за да бъде постигната желаната промяна.
  • Осигуряване на отвори за врати и прозорци чрез къртене на отвори: При изграждане или промяна на разположението на врати и прозорци, ние ще осигурим къртенето на стените, за да се създадат отвори с подходящ размер и форма.

Нашите екипи са опитни и се грижат за правилното и безопасно извършване на къртачни ремонтни работи, като винаги взимаме предвид специфичните изисквания на вашия проект.

Освен това, предлагаме и хамалски услуги, които включват демонтаж/монтаж и изнасяне на мебели, като гардероби, скринове, шкафове, стари кухни, радиатори и други подвижни предмети. След това пристъпваме към голямото къртене и отстраняване на старата дограма, вратите, водопроводните и електрическите инсталации, включително табла, ключове, контакти и други компоненти. Извършваме къртене на мазилки, плочки и ламинат, както и отстраняване на плочките в банята и санитарните уреди. При наличие на гипсокартон, той също се демонтира. Целта е да се почисти целият апартамент както отвътре, така и отвън, ако планираме и монтаж на външна топлоизолация, за да създадем здрава основа за поставянето на новите материали.

Често един основен ремонт на апартамент изисква пренареждане на стените и преместване на врати и прозорци, за да се преобразуват помещенията, в рамките на конструктивните възможности. Допълнително, демонтираме всички стари тръби от ВиК инсталацията. След това е от изключителна важност електрическите и водопроводните инсталации да бъдат извършени професионално.

След завършването на хамалските услуги и монтажа на електрическите и водопроводните инсталации, пристъпваме към зидарията и гипсокартоновите конструкции, в зависимост от изискванията на проекта. Изграждането на стени с тухли четворки с размери 250/250/120 или използването на газобетонни блокчета YTONG с размери 125/600/250 са по-икономични варианти. Друго добро решение е използването на Wienerberger POROTHERM 12 N+F, въпреки по-високата цена. Някои предпочитат и изграждането на щендерни стени от гипсокартон, като се включва минерална вата за звукоизолация в средата на конструкцията.

Бутане на стени, Сваляне на мазилки, Демонтажи, Зидария, ВиК и Електроинсталация

Бутане на стени: При извършването на бутане на стени ние се грижим за преобразуването на вашия интериор, като преместваме или добавяме нови стени, създавайки по-функционални и просторни помещения. Нашите професионални зидари използват висококачествени строителни материали, като тухли, гипсокартон или газобетон, за да осигурят здрава и стабилна конструкция. Внимателно анализираме плановете и изискванията на проекта, за да гарантираме точност и прецизност при бутането на стените. Резултатът е нов и модерен интериор, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Сваляне на мазилки: При свалянето на мазилки ние се грижим да отстраним старите и износени мазилки, давайки възможност за нанасянето на нови и свежи покрития. Специализираните ни екипи използват подходящи инструменти и методи, за да осигурят ефективно и безопасно сваляне на мазилките от стените и таваните. Внимателно работим, за да предотвратим повреди на повърхностите и да осигурим гладки и подготвени основи за следващите стъпки на ремонта.

Демонтажи: При демонтажите ние извършваме отстраняването на различни елементи и конструкции, които са предварително определени за премахване. Нашите опитни специалисти осигуряват точно и безопасно демонтажно дейност, включително демонтаж на мебели, врати, прозорци, санитария, електрически ключове и контакти, водопроводни тръби и други. Внимателно работим, за да предотвратим щети по околните конструкции и същевременно гарантираме ефикасност и качество на извършените демонтажни работи.

Зидария: Нашите зидари са специализирани в извършването на различни зидарски работи, които включват изграждане на нови стени, преградни стени, фасади и други строителни конструкции. Използваме най-съвременни методи и материали, за да осигурим здрава и устойчива зидария. Нашите експерти прецизно измерват и изпълняват проектните планове, за да достигнем желания резултат. Независимо дали става въпрос за зидария с тухли, гипсокартон или други строителни материали, ние гарантираме качество и професионализъм във всяко едно изпълнение.

ВиК и Електроинсталация: Нашият екип от специалисти извършва висококачествен ремонт и изграждане ВиК и електроинсталации, които отговарят на вашите потребности и съответстват на всички съвременни стандарти за безопасност и функционалност. С нас можете да разчитате на професионално изпълнение на водопроводната и канализационната система, включително инсталация на тръби, санитарни уреди и аксесоари. Осигуряваме и качествено изпълнение на електроинсталациите, включително монтаж на електрически ключове, контакти, осветителни тела и други електроуреди. Работим със съвременни материали и техники, за да гарантираме надеждност и безопасност във всеки проект.

Независимо дали става въпрос за бутане на стени, сваляне на мазилки, демонтажи, зидария или изпълнение на ВиК и електроинсталации, нашият екип от опитни професионалисти ще осигури висококачествено изпълнение и резултат, който отговаря на вашите очаквания и изисквания.

Ремонт и изграждане на Електро и ВиК инсталациите

При извършването на ремонт, подмяна и изграждане на такива видове инсталации, важно е да се осигури паралелна работа между електротехници и водопроводчици, така че да не пречат един на друг. В случай на подмяна на старата електрическа инсталация, се отстраняват и старите кабелни трасета, колкото е възможно. Съществуват два варианта за изграждане на нова електрическа инсталация – с използване на гофрирани тръби или мостови кабели. При първия вариант се прорязват канали в тухлите или бетона, където се монтират гофрираните тръби. Въпреки че този вариант може да повиши разходите за електроинсталацията, той предлага предимството, че при последващ ремонт на електрическата инсталация, кабелите в гофретата могат да бъдат изтеглени и заменени, което не е възможно при монтаж с мостови кабели. Мостовите кабели остават зад мазилката и не могат да бъдат отделени, освен ако не се извърши къртене на мазилката.

За успешното окабеляване на всяка инсталация, се правят отвори в тухлите или бетона, в които се монтират конзолни кутии. В тези конзолни кутии се поставят контакти, ключове, разпределителни кабелни трасета и други елементи на електрическата мрежа. Подготовката на окабеляването включва и монтаж на разпределително табло, в което се поставят автоматични предпазители, главен прекъсвач, дефектнотокова защита, електромери, релета и други компоненти. Има два възможни начина за монтаж на електрическо табло – открит или вътрешен монтаж. При вътрешния монтаж, таблото е вградено в стената, докато при външния монтаж то се монтира след шпакловките и боядисването. Контактите, ключовете, осветителните тела и другите елементи на електрическата мрежа се монтират накрая, след завършването на останалите процеси и боядисването.

ВиК инсталацията е друг важен етап, който следва веднага след къртенето и зидарията. Това включва смяна на тръбите в банята, тоалетната, мокрото помещение и кухнята. Старите, износени и ръждясали метални тръби се заменят с нови полипропиленови тръби – модерна генерация тръби, които не корозират и осигуряват по-добър дебит на водата. При проектирането на една баня е от съществено значение да се внимава при разполагането на санитарната арматура, така че да се осигури максимален комфорт и удобство за потребителите. Цената за изграждане на нова ВиК инсталация за една стандартна баня с площ от 3-4 кв. м. обикновено се движи между 1200 и 1500 лева, включващи труда и материалите. След завършването на водопровода и канализацията, се извършва тест, за да се уверим, че няма течове и всичко е в изправност. Накрая, стените се мазят с варо-циментова мазилка, а на пода се извършва циментова замазка.

Основен или частичен ремонт на банята и тоалетната

След като приключим с ВиК инсталацията, можем да пристъпим към ремонтът на банята, който е един от най-трудните и скъпи ремонтни проекти. Ремонтът на банята е труден поради няколко фактора.

Първо, реденето и лепенето на плочките изисква прецизност, сръчност и опит. Нивелирането, наклона и фугирането на плочките трябва да бъдат извършени с голяма точност. Доброто изпълнение на тези стъпки е от съществено значение за качеството и издръжливостта на завършения резултат.

Второ, ако проектът включва монтаж на душ кабини, душ системи, вани и сложни структури за вграждане, това поставя още по-големи изисквания към майстора. Тези процеси са сложни и изискват внимание към детайлите и правилното свързване на всички елементи.

Освен това, преди да се пристъпи към облицовката с плочки, повърхностите в банята трябва да бъдат изравнени със замазки, като по време на тази стъпка се вгражда и сифонът. След изсъхването на замазката е важно да се извърши хидроизолация, за да се предотврати проникването на влага и образуването на плесен.

Грундирането на стените преди полагането на плочките е важен процес, който помага за здравото залепване на плочките. При полагането и нивелирането на плочките е от съществено значение да се запази прецизността, а фугирането с подходящ материал трябва да бъде извършено правилно, за да се предотврати образуването на мухъл между плочките.

Паралелно с лепенето на плочките, се монтират душ смесителите и структурите за вграждане, ако са предвидени в проекта. Същото важи и за останалите санитарни уреди като душ кабини, тоалетни чинии и други. В зависимост от схемата за монтаж, те могат да се вграждат паралелно с полагането на плочките или след него.

Накрая, следва завършителният монтаж в банята, който включва поставянето на мивки, мебели, осветление, огледала, вентилатор, бойлер и други електроуреди за външен монтаж като перални и сушилни. Тези стъпки придават завършен вид на банята и осигуряват функционалността й.

Ремонтът на банята изисква не само физически труд и умения, но и добра планировка, прецизност и внимание към детайлите, за да се постигне качествен и дълготраен резултат.

Нашата фирма разполага с добре организиран екип, който е винаги готов да Ви предостави професионални съвети и насоки от началото до края на ремонта на Вашата баня. Ние се стремим да изпълняваме Вашите идеи и предпочитания с внимание и прецизност, за да осигурим, че новата Ви баня ще отговаря на всички Ваши изисквания.

Предоставянето на полезни съвети и идеи е наш приоритет, за да гарантираме, че ремонтът на Вашата баня ще премине в най-добрия възможен вид. Ние сме на Ваше разположение, за да Ви консултираме относно най-подходящите материали, предлагани на пазара, и как да постигнем най-добрия резултат за Вашата баня.

Предлагаме разнообразни ремонтни услуги за основен ремонт на банята, които включват следните дейности: къртачни и демонтажни работи (за преустройство на геометрията на помещението според проекта, къртене на стари плочки и мазилки, промяна във ВиК инсталацията), при необходимост осъществяване на допълнително електроокабеляване, полагане на нова циментоварова мазилка, монтаж на влагоустойчив гипсокартон и аква панели, извършване на хидроизолация със специални хидроизолационни ленти, лепене на плочки и фугиране, изграждане на окачен таван, монтаж на моноблокове, вграждане на душ системи, вани и други видове санитарно обзавеждане, включително огледала, мебели за баня, мивки и смесители, както и монтаж и свързване на бойлери и перални машини.

Нашата цел е да осигурим качествен и безпроблемен ремонт на Вашата баня, като се грижим за всеки етап от процеса, за да създадем пространство, което отговаря на Вашите желания и представи.

Външна топлоизолация

След монтажа на дограмата или преди него, е препоръчително да се пристъпи към външната топлоизолация. Изпълнението на външната топлоизолация може да се осъществи с помощта на скеле или по алпинистки начин. При нискостроителство предпочитаният вариант е използването на скеле, което осигурява по-бързо изпълнение на работите и по-високо ниво на безопасност. Преди залепването на топлоизолационните плочи, външната фасада трябва да бъде добре почистена, а старата мазилка трябва да бъде отстранена. Ако е необходимо, се замазват пукнатините и дупките с бетон. Повърхността трябва да бъде освободена от замърсявания, неравности и наслоявания. В някои случаи, при нискостроителство, може да се използва и пароструйка. Преди залепването на плочите се създава хоризонтална равнина с ъглови шини, които служат за нивелиране на първия ред плочи. Топлоизолационните плочи се залепват със специално лепило, след което се фиксират с дюбели и се шпакловат с мрежа. След изсъхване, стените се грундират и се нанася финишна мазилка. Финишната мазилка може да бъде минерална, полимерна, силиконова или силикатна. След залепването на топлоизолационните плочи на фасадата се извършват различни завършващи процеси, като замазки, мазилки, шпакловане, боядисване и поставяне на фасадни облицовки.

Вътрешна топлоизолация

При строителни ремонти се появява въпросът кой вид топлоизолация (вътрешна или външна) е по-добър. И двете варианта имат свои предимства и недостатъци. Ако външният вид на фасадата не може да бъде променян, направата на вътрешна топлоизолация е единствената възможност за постигане на топлоизолация и звукоизолация в сградата. Външната топлоизолация е по-ефективна, но и по-скъпа. Главният недостатък на вътрешната топлоизолация е, че отнема полезна площ от помещенията. Вътрешната топлоизолация може да бъде извършена с гипсокартон или фазер, а в някои случаи и чрез залепване на топлоизолационни плоскости, като например фибрам. Важно е да се отбележи, че използването на фибрам за вътрешна изолация не е най-доброто решение, но е по-евтино. Обикновеният гипсокартон е най-разпространеният и икономичен материал за вътрешна топлоизолация. При изграждането на вътрешна топлоизолация се използват метални или дървени конструкции, върху които се монтират гипсокартонови плоскости. Също така, често се използват и топлоизолационни материали като каменна минерална вата или стъклена минерална вата. Каменната вата е по-скъпа, но предлага по-добро качество в сравнение със стъклената вата. Изграждането на вътрешна топлоизолация се извършва по-бързо от външната, тъй като не зависи от външни метеорологични условия, а при монтаж на скеле за външна топлоизолация се увеличава времето за изпълнение.

Довършителни ремонти – МАЗИЛКИ, ЗАМАЗКИ, ГИПСОКАРТОН, ШПАКЛОВКИ

Гипсовата мазилка:

Гипсовите мазилки се използват, когато стените са неравни или криви. В някои случаи, за да изправим силно накривени стени, може да се поставят гипсокартонови плоскости директно върху тях. В други случаи се монтират метални шини, върху които се монтира гипсокартонът. Това предотвратява появата на пукнатини, които могат да се появят при нанасянето на голямо количество гипсова мазилка върху силно накривени стени. Гипсокартонът е предпочитан пред мазилката в такива случаи, тъй като е по-бърз и по-лесен за монтаж. Той може да се постави върху конструкция, без да изисква мокри процеси, което го прави по-устойчив. Въпреки това, един недостатък на гипсокартоновите стени е, че те не са толкова здрави и масивни. За таваните, както и за стените, може да се избере между мазилка или гипсокартон. Гипсокартонните конструкции позволяват постигането на всякакви архитектурно-дизайнерски решения с различни геометрични форми. Те са особено полезни при монтажа на скрито LED осветление.

Окачен таван с гипсокартон:

Използването на окачен таван от гипсокартон предоставя топло- и звукоизолация на помещението. Това ни дава възможност да създадем красиви фигури с осветителни тела като лунички, LED осветление и абажури. Знаем, че голяма част от загубата на топлина в помещенията се дължи на тавана, особено ако не е достатъчно изолиран. Дори ако дограмата и външната топлоизолация са добри, това не е достатъчно, особено ако има нагревателни съоръжения над нашия апартамент или ако покривът на сградата не е достатъчно изолиран.

Замазки:

В практиката съществуват различни видове замазки, които се използват в зависимост от желания резултат или специфичните изисквания на обекта. Един от най-комерсиалните и широко използвани видове замазки са циментовите замазки. Вариантите за изпълнение се различават в зависимост от дебелината, която желаем да постигнем. Един полезен вариант е полагането на фибри заедно със замазката, което осигурява допълнителна топло- и шумоизолация на подовата повърхност. Друга възможност за постигане на изолация при замазките е използването на бетон-перлит, който притежава добри термични и звукоизолиращи свойства.

Саморазливна замазка:

Преди поставянето на подови настилки като гранит, ламинат и други, почти винаги се използва слой от саморазливна замазка. Това осигурява идеално гладка и равна повърхност, която представлява идеална основа за монтажа на крайните подови настилки. Независимо дали използваме циментова замазка или лек бетон, е важно преди полагането на паркет или ламинат да се направи саморазливна замазка. Преди и след нея е почти задължително нанасянето на грунд, а в редки случаи (при тераси и балкони) и хидроизолация. Грундът помага за доброто сцепление и контакт между замазката и лепилото за плочките. При поставянето на ламинат или масивни настилки не е необходимо нанасянето на грунд или бетон-контактова смес. В други случаи, ако не сме използвали фибри в замазката за постигане на изолация, можем да използваме определен вид гипсокартон. Той се залепва директно върху замазката, като преди това се нанасят грунд и/или хидроизолационни смеси.

Шпакловки:

Шпакловките се разделят на два основни вида: гипсова шпакловка и фина бояджийска шпакловка.

Гипсовата шпакловка се използва за запълване на неравности до 10 мм и се прилага върху бетон, зидария, газобетон или мазилка. Главната функция на гипсовата шпакловка е изравняването на повърхността и запълването на по-големи пукнатини, шлицове, деформации, грапавини, дупки, разклонителни кутии и други. Гипсовата шпакловка не се препоръчва за коригиране на много неравни повърхности, в този случай е необходимо използването на гипсова мазилка.

Фината шпакловка се използва непосредствено преди боядисването или полагането на тапет. Тя има дебелина от 1 до 3 мм и запълва най-фините пукнатини и драскотини. Фината шпакловка се прилага върху шпакловки, гипсокартон и гипсофазер. Бояджийската шпакловка представлява финално покритие, което осигурява идеална гладкост на стената, като я прави като стъкло. Много хора подценяват значението на тази шпакловка и смятат, че могат да я пропуснат. Всъщност, за да се получи гладка повърхност и да изглежда добре, финалната шпакловка е задължителна.

Когато има гипсокартон, фугите трябва да се запълнят и се поставя гласфазерна лента, след което се извършва шпакловане. След завършване на финалната шпакловка, стените и таваните трябва да бъдат шлайфани. Обикновено за тази цел се използва шкурка, покрита с прах или абразивен прах шкурката се избира с различни номера, като 120, 180, 220 и други. По-високият номер на шкурката се използва за по-фино шлайфане и завършек.

Нашата фирма е екип от изключителни професионалисти, специализирани освен в извършването на основен строителен ремонт, а и на довършителни ремонти. Ние сме специализирани в шпакловане, направата на декоративни мазилки и боядисване, което ни позволява да създаваме превъзходни и изискани интериорни пространства.

Когато става въпрос за шпакловане, ние гарантираме безупречно гладки повърхности, като внимателно поправяме неравности и дефекти. Използваме висококачествени шпакловъчни материали и прецизни техники, за да постигнем перфектен финален резултат. Нашите професионалисти имат голям опит в шпакловането на различни повърхности – от стени и тавани до гипсокартон и мазилка. Ние се стремим да осигурим безупречно гладки и изравнени стени, които да създават изящен фон за всяко интериорно пространство.

Освен шпакловането, ние също така се занимаваме със създаването на декоративни мазилки. Нашите майстори владеят различни техники и стилове, които могат да превърнат обикновени стени в произведения на изкуството. Независимо дали сте заинтересовани от класически, модерни или екзотични декоративни мазилки, ние разполагаме със знанията и уменията да превърнем вашите идеи в реалност. Всяка декоративна мазилка, която създаваме, е уникална и персонализирана според вашите предпочитания и стил на дома ви.

Боядисването е още една от нашите специалности. Ние използваме висококачествени бои и инструменти, за да постигнем равномерно покритие и живописни цветове. Нашите майстори имат опит в работата с различни техники на боядисване – от обикновено нанасяне с четка или валяк до специални ефекти като глазура или тъкане. Разбираме важността на правилното подбиране на цветове и тонове, които да се вписват хармонично във вашия дом.

С дългогодишния си опит и професионализъм, ние гарантираме висококачествени резултати при извършването на довършителни ремонти. Нашата цел е да създадем пространства, които да отразяват индивидуалността и предпочитанията на нашите клиенти, в съчетание с естетика и функционалност. За нас е удоволствие да превърнем вашите идеи в реалност и да създадем перфектни и красиви интериори.

В заключение, правилното използване на замазки и шпакловки е от съществено значение за постигане на гладки и изравнени повърхности. Циментовите замазки осигуряват здрава основа, а саморазливната замазка предоставя идеална подготвителна повърхност за поставянето на подови настилки. Гипсовата шпакловка и фина бояджийска шпакловка са важни за изравняване на повърхностите преди боядисване или поставяне на тапет. Правилното прилагане и шлайфане на шпакловките гарантират гладки стени и перфектен финален резултат.

Полагане на подови настилки и стенни облицовки – гранит, теракота, фаянс, естестен и изкуствен камък, формен и безформен камък, ламинат и др.

Ние сме специализирана организация, предлагаща монтаж и лепене на разнообразни типове плочки от гранитогрес за всички видове повърхности – подове, стени, бани и външни пространства. Гранитогресът е материал, съставен предимно от бяла глина, обогатена с гранит, камък и други добавки. Тази смес го прави изключително устойчив на влага, слънчеви лъчи и всички природни въздействия – дъжд, сняг, вятър, градушки и други. Това го прави идеален за всякакви условия и гарантира неговата дълготрайност и непроменена визия през годините.

Гранитогресът може да бъде с различни финиши – полиран, огледален, матов, калиброван или с видимо грапава текстура. Също така, се използва модерната дигитална технология, при която декорът се принтира преди изпичането. Това позволява създаването на релефни ефекти, имитиращи дърво, камък, бетон и други материали. Най-често срещаните размери на гранитогрес са 60/60 и 80/80, като дебелината може да варира, като най-често срещаната е от 10 до 12 мм.

Гранитогресът е по-твърд и по-тежък от фаянса и теракота, което го прави малко по-труден за рязане и обработка. Ние разполагаме с опитни специалисти, които осигуряват прецизно рязане на плочките, независимо от сложността на проекта. Плочките могат да бъдат поставяни право или диагонално, в зависимост от предпочитанията и дизайна на клиента.

При монтаж на гранитогрес на балкони и външни пространства препоръчваме използването на грапав гранитогрес, който осигурява по-добра сцепление и безопасност, особено при влажни условия. За да гарантираме здравината на монтажа, използваме специално флексово лепило, предназначено за външни условия и изложението на плочките на различни климатични фактори.

Нашата организация разполага с екип от професионалисти с богат опит в монтажа на гранитогрес. С грижа към всеки детайл и използване на качествени материали, ние гарантираме отлични резултати и задоволство за нашите клиенти. Независимо дали става въпрос за довършителни ремонти, баня, под или външно полагане, можем да осигурим качествен монтаж на гранитогрес, отговарящ на вашите изисквания и предпочитания.

Лепене на фаянс и теракота

Нашата организация е специализирана в монтажа и лепенето на разнообразни плочки от фаянс и теракота за всякакъв вид проекти. Независимо дали става въпрос за подове, стени, бани, външни пространства или полагане в кухня, ние разполагаме с опитен екип, готов да изпълни вашите идеи и изисквания.

Фаянсът и теракотата са популярни материали за облицоване, предлагащи различни стилове, цветове и текстури. Те са издръжливи и устойчиви на натоварвания, което ги прави идеални за полагане на подове с висока проходимост и стени, изложени на влага и тежки условия. Нашите специалисти ще се погрижат за точен монтаж и перфектна изработка, съобразени с вашите предпочитания и дизайн на пространството.

При полагането на плочки от фаянс и теракота в бани, ние отдаваме специално внимание на подбора на материали, които са устойчиви на влага и изпълняват необходимите хигиенни стандарти. Така вие можете да се насладите на красива и функционална баня, съчетаваща естетика и практичност.

За външното полагане, нашите плочки от фаянс и теракота са проектирани да издържат на екстремни условия като влага, слънчеви лъчи и променлива температура. Това гарантира тяхната дълготрайност и запазването на визията им дълги години напред.

Когато става дума за полагане в кухня, фаянсът и теракотата са изборът на мнозина поради своята лесна поддръжка и устойчивост на петна и високи температури. Ние ви предлагаме разнообразие от дизайни и цветове, които да се съчетаят перфектно с интериора на вашата кухня и да й придадат уют и стил.

Нашата организация гарантира професионален подход и високо качество на изпълнение при монтажа и лепенето на плочки от фаянс и теракота. Ние сме на разположение да ви помогнем с реализацията на вашите идеи и да създадем пространство, което отговаря на вашите очаквания и изисквания.

Лепене и монтаж на формен и безформен камък

Нашата фирма е специализирана в монтажа и лепенето на разнообразни формени и безформени камъни за всякакъв вид проекти. Независимо дали става въпрос за подове, стени, бани, външни пространства или полагане в кухня, ние разполагаме с опитен екип, готов да изпълни вашите идеи и изисквания.

Форменият и безформеният камък са изключително популярни материали за облицоване, предлагащи неповторими текстури и естетика. Те са издръжливи и устойчиви на натоварвания, което ги прави идеални за полагане на подове с висока проходимост и стени, изложени на тежки условия. Нашите специалисти ще се погрижат за точен монтаж и перфектна изработка, съобразени с вашите предпочитания и дизайн на пространството.

При полагането на формен и безформен камък в бани, ние отдаваме специално внимание на подбора на материали, които са устойчиви на влага и изпълняват необходимите хигиенни стандарти. Така вие можете да се насладите на красива и функционална баня, съчетаваща естетика и практичност.

За външното полагане, форменият и безформеният камък са проектирани да издържат на екстремни условия като влага, слънчеви лъчи и променлива температура. Това гарантира тяхната дълготрайност и запазването на визията им дълги години напред. Безформеният камък, със своите непредсказуеми форми и текстури, придава уникалност на всяко пространство.

Когато става дума за полагане в кухня, форменият и безформеният камък са изборът на мнозина поради своята устойчивост на петна, високи температури и износване. Ние ви предлагаме разнообразие от дизайни и цветове, които да се съчетаят перфектно с интериора на вашата кухня и да я превърнат във функционално и елегантно пространство.

Нашата фирма е на разположение, за да ви предостави професионални услуги по монтаж и лепене на формен и безформен камък. Ние гарантираме внимание към детайлите, качество на изпълнение и удовлетворение от резултата. Вярваме, че с нас ще получите истински красиво и издръжливо облицоване, което ще ви радва дълги години напред.

В обобщение

Нашата фирма е специализирана в осъществяването на комплексни и качествени ремонти на жилища, търговски помещения и индустриални обекти. Ние предлагаме широк спектър от услуги, които включват изграждане на електроинсталации както за домове, така и за корпоративни обекти, извършване на вик услуги, монтаж на различни видове подови настилки и довършителни ремонти.

Нашата екип от квалифицирани специалисти с дълъг стаж и множество успешни проекти в областта на ремонтните услуги са готови да ви осигурят професионално изпълнение. Ние предлагаме само висококачествени услуги, ако ни дадете възможност да работим за вас, ще ви консултираме внимателно на всеки етап от ремонтния процес. Ще ви предоставим информация за необходимите материали, специфичните изисквания за вашия проект, конкурентни цени и, най-важното, качествена и своевременно изпълнена работа.

Ние се отличаваме с особено внимание към детайлите и прецизност в изпълнението на поставените задачи. Вашето общуване с нас ще бъде приятно и лесно, а нашите майстори ще ви предоставят ценни насоки относно стартирането и успешното завършване на вашия проект.

Освен това, ние ще съставим индивидуална оферта, отговаряща на вашия бюджет и изисквания, без да правим компромиси с качеството на изпълнение. Като изберете нас, ще избегнете загуба на време при търсене на подходящи изпълнители за вашия ремонт. Нашата задача е да се погрижим за всичко, свързано с проекта ви, за да ви осигурим спокойствие и удовлетворение от резултата.

При нужда от изпълнение на всякаквъ тип електроуслуги от квалифицирани електротехници ни потърсете на www.eltehnik.plovdiv-remonti.com или www.elektrotehnik.plovdiv-remonti.com

Leave a Reply