Монтаж на осветителни тела и ел ключове. Подмяна и монтаж на външнно и вътрешно осветление. Монтаж на LED осветление

Монтажът и смяната на осветителни тела като полилеи, лунички, аплици, LED и други, може да се окаже непосилна и трудна задача, ако нямате необходимата подготовка и оборудване. Обърнете се към на изпълнение на монтаж на всякакви видове осветление и ел ключове за открит и вътрешен монтаж.

Основните дейности, които извършваме при довършителните ремонти са замазките, изправяне на стени с гипсокартон, шпакловка, боядисване и монтаж на най-различни козметирни материали и електроуреди в интериора. Дейностите по довършителните ремонти и монтажи може да ви звучат като нещо много просто и лесна, но това са довършителни работи, които са изключително важни. Освен че са неизменна финална част от процеса на всеки основен ремонт, са фактор за качествено свършена работа, която е видима с просто око. Довършителните работи са духа, атмосферата и естетиката във Вашия дом, офис или всяко друго пространство.

Екипът ни от ел техници ще се погрижи за осветлението в апартамента, офиса, къщата или вилата ви.

Правилният вариант да се справите със задачата по монтиране на осветителни тела в дома или офиса си, е да се обърнете към услугите на опитен електротехник, който да се наеме с тази работа и да я свърши по най-добрия възможен начин. Свързването на полилеи към бетонов или друг вид тавани изиска намесата на правилните инструменти и боравенето с тях. За да се избегнат и непредвидени ситуации се изполват и друг вид апаратура като детектори, за да се проучат местата за отворите. Там е изключително важно да няма препятствия.

Грешно свързаните осветителни тела като луни, крушки, полилеи, аплици и други видове осветление, както и превключвателите им води до рискове, защото могат да доведат до токови удари и изгаряне, както и други неприятни ситуации. Освен това в някои случаи е необходимо монтажът на осветителните тела да бъде съобразен с вида на стената: тухлена, бетонна, гиопсокартонена, дървена или друга. По всички тези въпроси, могат да вземат отношение само специалисти, които имат опитът и знанията за такъв вид монтажни дейности.

Нашите електротехници ще извършат бърз и качествен монтаж на осветителни тела по професионален начин и на достъпни цени. При такъв вид монтажи се налага използването на специални инструменти, апаратура и детектори и, с чиято помощ изграждането на осветление (вътрешни и външно), ще се осъществи бързо и прецизно. Нашата намеса ще Ви спести време и пари, защото нашите услуги са на много достъпни цени и реагираме бързо на заявени монтажни услуги от нашите клиенти.

Стандартните монтажи на осветителни тела, които извършваме са:

Извеждане на допълнителни проводници за нови осветителни тела и ел ключове ( изискава къртене на канали и отоври за проводници );
Монтаж на самостоятелно осветително тяло ( LED панел или ленти, луна, плафон и др. );
Монтаж осветителни тела тип “лунички” ( за баня чрез окачен и растерен таван, );
Монтаж на структурно осветително тяло ( напр. LED панел с рамка за повърхностен монтаж );
Монтаж на прожектори за вътрешни и външни монтажи;
Монтаж на осветителни тела за градинско и парково осветление;
Монтаж на единичен стандартен или монтажен LED профил;
Монтаж и свързване на влаго и водоустойчиви LED ленти;
Монтаж и свързване на захранващи блокове и драйвери за LED осветление;
Монтаж и настройка на управляващи устройства ( димерни клюочове, контролери, усилватели и т.н. ).

Важен ли е видът на осветителните тела, които използваме?

Поради енергийната ефективност, е препоръчително да се насочите вниманието си към вида на лампите, които смятате да използвате за осветление във Вашият дом. Така например, може да изберете монтаж на ЛЕД осветление, което в пъти по-икономично от всички други варианти на осветителни тела. Освен това Вие трябва да имате добра видимост и светлина, която не дразни очите, LED осветлението предлага точно това.

Подмяна и монтаж на най-разнообразни по вид осветителни тела и ел ключове

На пазара се предлагат най-различни варианти на осветителни тела, LED лампи и ленти, които изискават различен тип монтаж според вида си. Те можат да се монтират чрез вграждане в най-различни повърхности (бетон, тухли, гипсокартон и т.н.), с отрит монтаж чрез дюбели за закрепване към стени и тавани или чрез закрепване с помощта на шини. Друг вид осветителни тела се свързват към токовите кръгове чрез трансфоматори за напрежение или чрез захранващи кутии. Ето затова както споменахме по-горе е от първостепенно значени при такъв вид начинания да се обърнет към опитен електротехник, който е наясно с различните видове осветления, както и възможностите им за монтаж. Има и варианти при, които за монтажът на осветителни тела за вгаждане се прибягва и до къртене на повърхности от бетон, тухли и други.

Свързавне на допълнителни ел ключове и осветление към ел инсталацията

В чести случаи при нужда от свързване на допълнително осветително тяло или LED система към съществуваща ел мрежа се налага да се локализират най-близките или най-удобните вкопани или открити проводници от токовите кръгове за осветлението и към тях да се свържат допълнителни проводници и превключватели (ел ключове и др.), които ще предават електроенергия към новите консуматори (осветително тяло/тела и ел ключът за тах). Този род ремонти при закрит монтаж чрез вкопаване изиска намесата на фрези за канали и къртачи, с чиято помощ се правят каналите за новите проводници. Това както вече споменахме не е лесна задача и само хора и техници с опит могат да извършат. Ние предлагаме всички видове електроремонти и монтажи на електро оборудване, които услуги узпълняваме по професионален и квалифициран начин. Нашата намеса е изключително коректна, своевременна и на много добри цени. Избирайки нашите ел услуги Вие избирате качесто и професионализъм и коректност.

Вътрешни ремонти от грубия строеж - до ключ. Мазилка, замазка, Електро, ВИК, шпакловки, ремонт на баня и мокро помещение, обръщане на врати прозорци и прозорци, усвояване на тераси и всичко останало

Основен ремонт на апартамент и къща
Основен ремонт на апартамент и къща

Ремонт и изграждане на бани, ВиК услуги, Електроуслуги, вътрешни ио външни строителни ремонти. Качество, кратки срокове, работа по индивидуални проекти. Довършителни и монтажни услуги

Ако имате нужда от цялостен и основен ремонт на Апартамент или къща се обърнете към нас. Ние предлагаме комплексни решения и извършваме всички нужни демонтажни и ремонтни услуги.
Предлагаме на нашите клиенти добри цени и съвременни технологии за строителен и довършителен ремонт.
Нашият екип е сплотен и високо квалифициран, за да се справи със всички възложени задачи. Всеки от нашите майстори притежава разнообразни умения и дългогодишен опит. Работим с качествени материали и утвърдени практики за ремонт с най-съвременната апаратура и методики. През всичките изминали 15-20 години всеки един от нашата организация се е доказал като професионалист в сферата на строително-ремонтите услуги. За ремонт на къща или апартамент, ние Ви даваме опции за вашите проблеми и Ви помагаме да вземете правилни и добри решения.

Извършваме:

Цялостен ремонт на баня и мокри помещения

Ние притежаваме солиден опит в ремонтите на баня и мокри помешения. При основен ремонт на баня изграждаме банята – от основата (тухла, бетон) до самият й завършен вид. Това ще рече – къртене и чистене на старите материали, направа на мазилки, замазки, нивелации, ”куфари” от гипсокартон, зидарии, прегради, ВиК инсталации, Ел. инсталации, монтаж на всякакакъв вид сифони и арматури, изработка на окачени и растерни тавани с осветление, полагане на хидроизолация, лепене на плочките. монтаж на санитарията, бойлера и аксесоарите за намя. Полагаме всякакъв тип фаянс, теракота, гранитогрес, естествен, изкуствен и декоративен камък на подове, стълбища, тераси и бани. Нашите клиенти могат да разчитат на нас за професионално и компетентно мнение и даване на съвети с цел последователност на всяка стъпка от ремонта и оптимално разпределение и минимизиране на разходите по ремонта. Цените се договарят при обстоен оглед, защото всеки обект е специфичен сам по себе си, като нрайната цена формираме на базата на цялостна преценка за спецификата на самият ремонт!

Услугите по ремонтни дейности, които предлагаме при цялостен ремонт на баня са:

– замазка на под с наклони;
– мазилка на стена (изправяне);
– монтаж на гиспскартон;
– изграждане на куфари от гипскартон;
– изграждане на ниши, скрити осветления и т.н.;
– фугиране и шпакловка на гипскартона;
– боядисване;
– монтаж на окачени тавани;
– монтаж на всичката санитария и сифони;
– монтаж на вградени моноблокове и бойлери, душ кабини, мивки, душ системи за вграждане и смесители;
– изграждане нова или промяна на съществуваща ВиК инсталация;
– изграждане нова или промяна на съществуваща Ел. инсталация;
– прокопаване на канали за полагане на Ел. или ВиК инстация;
– изграждане на вентилацията;
– полагане на хидроизолация;
– лепене на фаянс, гранитогрес, мрамор, прагове;
– фугиране на плочки;