Основен ремонт апартаменти и къщи. Основен ремонт на баня, електро и вик услуги

Ремонт на баня гр Пловдив Висококачествен основен ремонт на Вашата баня от професионалисти

Ремонт на баня гр Пловдив Висококачествен основен ремонт на Вашата баня от професионалисти. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник, ВиК услуги, Електро и структурно окабеляване, Електроуслуги, Основен ремонт на баня, Проектиране и изработка на кухня по поръчка, Довършителни ремонти Пловдив

Ремонт на баня гр. Пловдив Строителни и довършителни ремонти. Висококачествен ремонт на Вашата баня

Ремонти и подобрения на обществени, жилищни и бизнес сгради

За всеки възложен на нас обект, правим цялостен и обстоен оглед и прецизен анализ на заявения от клиента проект за ремонт на апаратамент, къща, обществена сграда, ремонт на баня, или друго помещение. Обсъждаме с клиента неговите идеи и желания за ремонт, като се стремим да му дадем правилните напътствия за постигане на целта за най-кратък срок. Консултираме и предлагаме най-гъвкавите и подходящи за целта ефективни решения, свързани с актуалните технологии и методи в съвремието. Консултираме нашите клиенти кои са текущите и актуални иновативни решения и качествени материали за реализация на планирания ремонт, от което клиента да остане много доволен и удовлетворен. Консултираме клиента относно целия процес и стъпките при реализиране на проекта, като коментираме и предлагаме най-подходящите и съвременни решения за извършване на ремонтните дейности. Ремонти Пловдив. Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. Професионални ремонти Пловдив. От нас ще получите максимално качество на изпълнение от квалифициран екип с дълъг стаж и многобройни реализирани проекти в сферата на ремонтните услуги. Предлагаме само професионални услуги и в случай, че бъдем наети от Вас ще получите подробни консултации за всички етапи от ремонтния процес – нужни материали, специфични нужди по Вашият ремонт, конкурентни цени за услугите и най-важното качествена и добре свършена работа в поставения срок. Всички поставени задачи извършваме с особена прецизност и внимание към детайлите, а общуването с нас е изключително приятно. При контакт с всички наши майстори ще получите ценни насоки за това как е най-подходящо да стартира и да бъде извършен вашият проект, от началото до края му. Ще получите индивидуална оферта на добра цена и според рамките на Вашият бюджет, която няма да бъде с никакъв компромис в качеството на изпълнение. Имате добрата възможност с едно телефонно обаждане да получите услугите на всякакъв тип майстори, които ще са нужни за всеки един основен ремонт. Къртене на стари бани, похабени и падащи мазилки, врати и дограма. Къртене на отвори за врати и прозорци, отстраняване на старите санитарни уреди – мивки, тоалетни чинии, казанчета и т.н. Цялостно изграждане на вътрешна и външна топлоизолация изолация Изграждане и ремонт на покриви и огради Полагане на подови и стенни настилки – гранитни плочи, теракот, фаянс, мрамор, технически камък и др. Шпакловки на стени и тавани, грундиране, боядисване Цялостни ремонти на бани и мокри помещения, монтиране на душ кабини, ВИК и др.

Съвети за основен ремонт на апартамент и недвижим имот

Ремонтът на апартамент или друг недвижим имот е сложна и трудоемка дейност, свързана с продължително и внимателно планиране, влагане на значителни средства за труд и материали, много старание и упорита работа от майсторите, както и на търпение и отзивчивост от страна на клиентите.

Строителни ремонти Пловдив – За връзка с нас ни посетете:

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.
https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.
https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.
https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване.
https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Как се прави качествен ремонт на апартамент?

Началото на ремонта започва с демонтаж на шкафове, дограми, врати в баня и тоалетна, мивки, тоалетни чинии, душове, огледала, къртене на плочки, стари замазки и мазилки, извозване на отпадъците на сметище.
Следва подмяна на ел. инсталацията, ВиК, при необходимост прокарване на кабели за Интернет, СОТ, кабелна телевизия и др.
После идва полагане на замазки, мазилки, шпакловки, измазване на мокрите помещения.
В много случаи се залепва влагоустойчив гипсокартон. Ако са предвидени окачени тавани се пристъпва към изработването им.
Нанася се хидроизолация в банята, поставя се хидроизолационна лента.
Залепват се плочките, шлайфат се стени и тавани, след като са напълно изсъхнали.
Ако върху замазката ще се поставя ламиниран или естествен паркет, замазката трябва да съхне 2-3 седмици, преди полагането на такива или подобни подови настилки, това зависи от дебелината на замазката и околната температура.
На следващ етап от ремонта се грундират стени и тавани, фугират се плочките, боядисват се помещенията.
Монтират се аксесоари и уреди в бани и тоалетни, кухненските шкафове.
Инсталират се електрически ключове и контакти, монтират се интериорни врати.
Полезни практически съвети за ремонт на апартамент
Добре е да се знае предварително размерът на касите на новите врати, да се коригира светлият отвор, ако е необходимо светлият отвор трябва да бъде по-голям от касата с около 1 до 3 см за да може да се постави монтажна пяна.

Входната врата трябва да се съобрази с нивото на новата замазка и подово покритие и особено ако вратата се отваря навътре.

Следва отстраняване на найлони, лепенки от дограми, почистване на помещенията.

Желателно е коридорът да се довърши след като са готови останалите помещения тъй като при внасяне на материали и изнасяне на инструменти има вероятност да се повреди пода и да се наранят стените на коридора.

Ако в едно помещение подът е с плочки, то първо се подготвят тавана и стените до боя, след това се залепват плочките и цокъла на пода.

Фугират се плочките, застила се с найлони се боядисват тавана и стените.

Но ако подът е с подов ламиниран или естествен паркет, тогава първо се боядисват тавана и стените и после се поставя паркета и первазите.

Измамно ниски оферти за строителни ремонти от фалшиви майстори
В резултат на опита, който имам, да поправям некачествени ремонти, при които майсторите – за да направят всичко на най-ниска цена – буквално са “си оставили ръцете”, както и от много споделени разговори с колеги – други опитни и съвестни майстори или препатили клиенти, мога да споделя, че наемането на евтини фалшиви майстори и използването на евтини материали на пръв поглед е икономично, но със сигурност Ви води скоро до нови, много по-сериозни разходи и понякога много трудно решими проблеми със строителни ремонти.

След приключване на ремонта, направен от фалшиви майстори и с евтини некачествени материали възникват проблеми като криви тавани и стени, грапави участъци от лошо шлайфани повърхности, възможно е и често се напукат шпакловките.

С евтин латекс не може да се постигне гладкост на стени и тавани!

С евтин и некачествен ремонт рискувате да се отлепят некачествени или неправилно залепени плочки, криво залепени или с лошо напаснати фуги. Това се поправя само с къртене и правилно залепване на нови качествени плочки.

Ако плочките не са измити добре от фугиращата смес се налага допълнително почистване и използване на скъпо струващи препарати.

Ето защо, моят съвет към хората, които започват ремонт на своите жилища, е да използват препоръчани и качествени майстори и материали, защото само по такъв начин разходите ще се превърнат в инвестиция, която повишава не само комфорта, но и цената на жилището.

С избора на коректен и опитен майстор или фирма за строителни ремонти ще избегнете неприятната съдба да попаднете в спирала на множество ремонти на ремонта, които в краен резултат надвишават многократно първоначално планираната цена и водят до изключително много загубено време, дискомфорт и неприятности.

Как да изберем правилна цена за ремонт на апартамент
Ако разполагате с ограничен бюджет, то правилният въпрос не е: “Колко ще струва ремонтът на моя апартамент (офис, къща или друг имот)”, а “Кои са най-важните и неотложни ремонти, които препоръчвате да се направят в рамките на средствата, с които разполагам”?

При такъв въпрос ще Ви дадем препоръка за технически приоритетните и най-важни ремонти на разумна възможно най-ниска цена, но за истински качествен ремонт – според бюджета, който имате.

Тъй като строителните ремонти не се правят в произволен ред, а в технологически правилна последователност, следва да започнете с това, което правилата на строителството изискват. Ние ще Ви помогнем да направите правилен избор.

Ще Ви дадем препоръки, план и последователност за извършване, както и предварителна оценка за следващи разходи за следващи ремонти в апартамента, които могат да се отложат за бъдеще време, когато ще разполагате с допълнителни средства.

И ще направим възложените ни ремонти така, че с радост да ни потърсите и за останалата част от ремонта, когато сте готови.

Разбира се, най-добре е всичко да се направи едновременно. Стига да разполагате с всички необходими средства за качествен цялостен ремонт.

Но от опит знам, че пълен и цялостен качествен ремонт не е по възможностите на всички, особено в днешното време на здравни и икономически кризи, когато мнозина губят работата си или имат намалени доходи, а бизнесите – свит пазар и намалени приходи.

Ето защо предлагам при ограничен бюджет да направите частичен ремонт на най-важното и неотложното, но задължително да е направено качествено.

Защото качественият строителен ремонт е освен повишен комфорт също така и правилна инвестиция!

Спестяването чрез ремонт на недвижими имоти е една от най-сигурните инвестиции и начин да запазите парите си във времето. Но за да инвестирате правилно без да губите вложените средства е необходимо да правите само качествени ремонти на Вашите апартаменти, жилища, вили или други недвижими имоти!

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двоина или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване

Професионални електроуслуги – Цялостно изграждане на електроинсталации, вътрешно и външно електроокабеляване

Нашите услуги:

Електроремонти и Електромонтажни услуги от опитни електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив

  • Бързо съдействие при аварийни ситуации. Диагностика, откриване и отстраняване на проблеми в ел. мрежата като прекъснати кабели, къси съединения и отечки;
  • Проектиране, изграждане и ефективна поддръжка на цялостни електроинсталации
    за Вашият дом, бизнес и индустриални помещения;
  • Монтаж и подмяна на електрообурудване като електрически и разпределителни табла, ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, резервно захранване, токоизправители, LED осветление и др.
  • Ремонт и профилактика на електроинсталации и тяхните  компоненти от ел. мрежата;
  • Ремонтни услуги като външно окабеляване, изкопни дейности и др.

Електроремонти и Електромонтажни услуги от опитни електротехници

Екипът ни представлява една колаборация от квалифицирани специалисти в областта на строителните ремонти, и като такъв смятаме, че включването на опитни електротехници е от особено голямо значение. Не напразно при всеки, значително голям ремонт на обект се търсят услугите и на ел техници, които да извършат нужните електроремонти. Електротехниците в нашият екип имат нужните квалификации и придобити умения, благодарение на което извършваните от нас ел. услуги са на едно професионално ниво и гаранцията за всяка изпълнена задача от нас ще е отлична! Ел. услугите, които предлагаме на Нашите клиенти включват редица дейности, които ще решат всичките Ви проблеми, без значение дали става въпрос за електрически неизправности в домашна или бизнес среда. Нашите електроуслуги включват:

  • Проектиране на електроинсталации, без значение дали ние ще реализираме проекта. Процеса по проектиране осъществяваме посредством писмени и устни консултации с нашите клиенти, относно спецификите на проекта, нужните материали, подробни схеми, консултации на място. Проектирането на големи инсталации най-вече в хотели и индустриални помещения е сложен и отнемащ време процес, свързан с редица изчисления, за да бъде въпросната електроинсталациия правилно изградена, което ще я направи функционална и най-вече безопасна;
  • Закупуване и достака на материалите. Предлагаме и този вариант на услуги, който ще Ви спести много главоболия по лутане в магазините за електроматериали. Това е много подходящо в случаи, че сте наели подходящи електротехници за вашият проект, но поради някакви причини и те са затруднени или обезпрепятствани по отношение на закупуване и доставка на материлите;
  • Реализация на задачата. Ако говорим за дребни електроремонти като смяна на ел. контакти, ел. ключове или лампа например всеки запознат с материята мъж или женаще се справи със задачата, но ако говорим за по-сложен ремонт или изграждане на ел. инсталация на многофамилна кооперация, инсталация с трифазен ток за хотел, заведение или предприятие това няма как да стане и е много опасно без да притежавате нужните знания и опит. Нашият екип предлага само качествени и професионални електроуслуги, както за малки проекти и електроремонти, така и за корпоративни сгради със сложни електро мрежи;
  • Строителни-ремонтни дейности при изграждане на ел. инсталации и окабеляване. Както подчертахме – нашият екип е съставен от всякакъв тип майстори за строителни ремонти. При изграждането или подмяната на електроинсталации във всички случаи се налагат и определени строителни ремонтни дейности като къртене, дупчене с перфоратори, рязане на канали за отвори за кабелни трасети, монтажни дейности с най-разнообразна апаратура, довършителни работи в последния етап, както и тестване на системата за бъгове и къси съединения. Това налага употребата на определени подходи, с които само професионалисти в бранша са запознати.
  • Извършваме и дребни електроремонти и намиране на повреди и къси съединения в ел. инсталации. Може да разчитате на нас в случаи като – изгорял контакт, изгорял кабел на електроуред, имате нужда от монтаж или подмяна на всякакво ел. оборудване във Вашата домашна или бизнес мрежа – смяна или монтаж на ел. табла и разпределителни кутии, монтаж на резервно захранване и UPS устройства, монтаж и смяна на предпазители, релета, деф. токова защита, електромери, осветитвлни тела, монтаж на LED осветление за кухни, за окачени тавани, за шкафове и т.н.
  • Може да разчитате на нас, когато се налага монтаж на електроуреди за вграждане, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини, монтаж на уреди за баня.

Професионални и Квалифицирани електротехници за гр. Пловдив и областта

Разполагаме с над 15 години опит в областта на електроремонтите и електромонтажните дейности

Имаме дългогодишен, практически опит и реализизирани голям брой проекти.

Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, къртене на кабелни канали и отвори, монтаж на ключове и контакти, работа с осветителни тела, електроремонти на електроуреди и много други. Предлагаме класически и нестандартни решения, в зависимост от спецификата на състоящият се проект.

Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги. Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти. Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик. Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти. Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня. Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти. Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди. Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти. Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване.

Строителни ремонти Пловдив Вътрешни и външни ремонти. Довършителни ремонти Пловдив

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.
https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.
https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.
https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване. Електротехници Пловдив
https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Ремонт на баня гр. Пловдив

Банята играе своята уникална роля във всяко жилищно пространство. Тя трябва да е оазис на спокойствието и да осигурява една релаксираща среда, но също трябва да бъде функционално пространство, което е практично, удобно и сигурно за ползване.

Когато това не е така, се изправяте пред предизвикателството да ремонтирате и реновирате банята. В зависимост от мащаба на промените, може да се наложи основен или частичен ремонт. Ние сме специализирали в ремонти в банята и предлагаме правилните стъпки, за да бъде ремонтът на вашата баня успешен.

Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Основен ремонт на бани

При извършване на цялостен ремонт на баня следваме определени стъпки като: Къртене и оголване на повърхностите до основи, полагаме замазки, нивелираме стените и пода, третитраме с хидроизолационни материали. Изграждаме вътрешни конструкции от влагоустойчив гипсокартон ако е нужно за обличането на ВиК тръбите. Полагаме нужните мазилки, фаянс, гранитогрес и монтираме душ кабини, вани, джакузита, тоалетни чинии, писоари, бидета, мивки, смесители, душ системи, осветителни тела и огледала.

Основен ремонт и изграждане на баня

Ако става въпрос за основен ремонт на жилище, то без съмнение банята е най-трудната за ремонтиране и обновяване. На първо място стоят редица правила и стандарти, с които всеки майстор за ремонт на баня трябва да е запознат и стриктно да следва. Например в помещението пригодено за баня не е препоръчително да се полагат електрически проводници, както и е от особено значение всички повърхности да се третират с хидроизолационни материали, за да могат съседните помещения на банята да бъдат защитени от влагата. Много важно е също ВиК тръбите да бъдат облякани с влагоустойчив гипсокартон.  Изгражането на нова баня предоставя многобройни варианти и възможности за изява на разнообразни майсторски умения и талант, достъпни за технически грамотните и умеещи да се самообразоват с четене и в практиката майстори.

За пълното ремонтиране на една баня, при поверяване на добри занаятчии и майстори в ремонти на бaни, изисква поне два вида специалисти – едните по монтажа на водопроводната и канализационната инсталация, като на тях може да се повери и монтирането на различните прибори (мивки, смесители, душ системи, структури за вграждане и т.н.), и вторите – за облицовката на стените и пода с плочки (много важно е преди облицовката да се изправят стените, както и всеки сантиметър от повърхността на банята да се третира с различни видове хидроизолационни материали).

Отделно може да се наложи намесата на електротехник, че и на специалист по сглобяване на специфичните за банята мебели (като шкафчета и други видове структури). Но преди всичко това да се извърши е нужно цялостно премахване (изкъртване на старите материали и покрития).

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом.

За връзка с нас:

Свържете се с нас чрез Messenger, изпратете Вашето запитване като посетите нашите страници:

FACEBOOK
https://www.facebook.com/HomeRepairPlovdiv
https://www.facebook.com/elektrovikplovdiv
https://www.facebook.com/stroitelenremontplovdiv
https://www.facebook.com/eluslugiplovdiv
https://www.facebook.com/eltehnikplovdiv
https://www.facebook.com/osnovenremont
https://www.facebook.com/osnovenremontplovdiv

https://twitter.com/HomeRepair_Bg
https://twitter.com/Nikolaj37871829
https://www.linkedin.com/in/nikolay-petrov-419623198/

REDDIT

https://www.reddit.com/user/HomeRepairPlovdiv
https://www.reddit.com/user/Eltehnik-Plovdiv

Behance

https://www.behance.net/remonti-plovdiv
https://www.behance.net/eltehnik
https://www.behance.net/osnovenremont
https://www.behance.net/eluslugi
https://www.behance.net/osnoven_remont
https://www.behance.net/remontniuslugi
https://www.behance.net/elektrovik

LINKTREE

https://linktr.ee/osnovenremont
https://linktr.ee/homerepairremonti
https://linktr.ee/eluslugi

DRIBBBLE

https://dribbble.com/homerepair-bg

ARCHIVE.ORG

https://archive.org/details/@homerepair_bg

MEDIUM

https://medium.com/@nikolaypetrov300
https://medium.com/@eltehnik_plovdiv
https://medium.com/@osnovenremont
https://medium.com/@eluslugi_plovdiv
https://medium.com/@remontni_uslugi
https://medium.com/@osnoven_remont

https://www.flickr.com/people/196671975@N02/

https://www.flickr.com/people/196681692@N04/

https://www.flickr.com/people/196681752@N04/

https://www.flickr.com/people/196681692@N04/

https://www.flickr.com/people/196736388@N08

https://www.flickr.com/people/196675774@N04/

https://www.flickr.com/people/196664945@N07/

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037346-home-repair

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037354-eltehnik-plovdiv

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037355-osnoven-remont

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037376-eluslugi-plovdiv

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037378-remontni-uslugi

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037381-onoven-remontbg

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037383-elektro-vik

https://www.twitch.tv/homerepair

https://www.twitch.tv/eltehnik

https://www.twitch.tv/osnovenremont

https://www.twitch.tv/eluslugi

https://www.twitch.tv/remontni_uslugi

https://www.twitch.tv/osnovenremontbg

https://www.twitch.tv/elktrovik_plovdiv

Leave a Reply